Krysset v20

Idag skrev jag på papper innan jag skrev in på sidan o skickade iväg
och nu hoppas jag på vinst, en vacker klocka med Eldemans nuna
eller ett badlakan med SR:s logga på.

😉

Melodikrysset är något jag börjat lösa under senaste året, tidigare har jag bara lyssnat på det på lördagsförmiddagarna. Jag klarar aldrig att lösa det själv, så jag har gått med i en grupp på Facebook som heter ”Melodikrysset – the harder way”där vi hjälper varann med ledtrådar till svaren. Vi får INTE slänga ut rätt svar, bara ledtrådar till det. Hänger du med?

är du inte med på FB så gå med och kom in i vår grupp!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. När jag bodde hemma (ujuj, länge sen!) brukade min mamma hojta på mig när det kom en ”ungdomsfråga” som jag med lätthet kunde svara på, medan jag aldrig hade klarat alla de ”vuxna” frågorna.

    Nu har jag inte lyssnat på Melodikrysset på länge, men jag har förstått att det fått ett uppsving? Blivit lite coolt nästan tror jag 🙂 Kul tycker jag, som sedan länge tröttnat på reklamradions hysteriska musikbombardemang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.