Automatiskt förprogrammerat

?

Klipp från lokala blaskan

Njae, ”landets finaste”vet jag ju inte. Vi i Stickklubben har ju klätt många i Kalmar tidigare och de är minst lika fina. Men jag håller med om att det är en himla kul grej. Fler stickade stolpar vill vi se!

När det gått en tid bör stickningen tas ner, det ska inte se skräpigt ut, det har vi varit noga med och så är det säkert med denna stolpe också. När Unionsstatyn kläddes i december till exempel plockade vi bort allt på tjugondagknut.

Detta inlägg skriver jag på måndagskvällen, notera gärna det om du är med i Intresseklubben.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Kan ni inte sticka något snyggt till en stolpe i Läckeby. Här behövs piffas till lite, det är inte bara inne i den stora staden som det ska vara fint och trevligt! Förstår att du haft det bra i Götet! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.