Sommarkatten framme

Sommarkatten har äntligen kommit fram, han sitter till höger bakom den gula lilla och den större turkosa.

Klicka på bilden så blir den större
Ser du Sommarkatten på denna bild?

Av naturliga själ blir det inte så mycket skrivet när jag nu är i Göteborg, bättring när jag kommer hem. Jag har det i alla fall himmelens bra, vi har grillat och suttit ute till nio i kväll. Jonassonen har blivit grattad och vi har bla åkt Göteborgshjulet.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hej

    Har inte varit här och ine någon annansyans heller för den delen på mycket länge, som du kanske förstår varken bloggar jag själv eller går bloggrundor så mycket mer. Det är väl olika perioder i livet.

    Nåväl nu är jag i alla fall här och jag måste få säga att det är ju ett fantastiskt projekt det här med sommarkatter. Vilken insats

    Önskar dig en underbar sommar

  2. e-k – roligt att du tittar in ibland ändå. Harebra!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.