Sommarkatten i påsen

Kolla bara kolla!

Så här många Hjärtekatter är skickade till dess uppsamlingsställe – men Sommarkatten hade inte kommit fram igår. Hoppas han har det bra i sin bubbelplastpåse på vägen. Och när han kommer fram är jag säker på att han kommer att platsa med alla kusinerna! För det kan vi väl kalla dem? Kusiner, det är fint att ha.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Så underbart fina!
  Kan inte du berätta lite om detta i Tankerummet samt visa ett par av de fina bilderna? Tror att fler vill se och höra!
  Kram

 2. Hej!
  Sommar katten du har gjort är jätte fin! Vilken toppen ide detta med hjärte katterna är. Jag skulle verkligen vilja göra en, men då måste jag få någon att lära mig virka. Jag syr mycket men virka har jag bare gjort lite i mitt liv.Vi får se vad jag får till.
  Jag är som du LCHF are och har just skrivd på din tråd på LCHF i fokus om att träffas i sommar. Tycker det är en toppen ide så vi får se vad vi kan få till när det blir sommar.
  kram Rachel

 3. Ailas, jag är ju hos sonen i Göteborg så det har inte blivit så mycket skrivet i Tankerummet, jag hoppas jag ska bättra mig.
  Rachel, kul att du hittat hit. Hoppas vi kan få till en träff längre fram.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.