Hjärtekatten

Kolla bara en sån söt kisse – nästan som min egen Lussekatt. Fast min är helt svart med sju vita strån på bröstet, medan denna har ljusa tassar och nos. Och ett rött stort hjärta. Den är en äkta Hjärtekatt som du kan läsa mer om på hans egna sida.

Text lånad från Hjärtekattens sida;

Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt med ambitionen att få ihop så många handvirkade Hjärtekatter som möjligt för att skänka till hjärtavdelningen vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg.

Allra helst vill vi såklart att varje litet hjärtebarn ska få med sig en alldeles egen katt hem, men vårt första mål är att få ihop 100 handvirkade och helt unika Hjärtekatter.

Visst är det fint? Kan inte tänka mig att det ska bli några problem att få ihop 100 stycken nu när det sprids i bloggar och på FB. Bara jag skaffat garn, kanske redan i veckan fast det är fullbokat, så ska jag virka en och skänka! Det kan du också gära?

Jag ska ta med mig tipset till Stickklubben Kalmar på torsdag.

Mönster finns här
(Länkar vidare till svensk och engelsk beskrivning)

Alla bilder lånade hos Hjärtekatten.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Ååh. Jag som är handarbetskompetent blir änna lite sugen… kanske ska se vad jag kan klara fram iaf…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.