V A R M och H E T

På gång i verkstan – värmeunderställ.

V A R M & H E T

Jag ska göra många och kränga till hugade spekulanter.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hur många strängar har du på din lyra egentligen? Vilka fina saker du gör! Bokstäverna är ju jätteläckra, för att inta tala om tomtarna, helt underbara! Detta hade jag ingen aning om. Har du en egen verkstad eller, jag förstod inte riktigt.
    Kram Camilla

  2. Camilla, tänk vad lite vi vet om varann fast vi jobbat ihop. 😉 Roligt att du gillar mina grejer jag gjort!
    Vi är fyra tjejer som har en keramikverkstad tillsammans sen 6-8 år och tidigare har vi gått kurser, jag sen 1982. Tyvärr har vi blivit uppsagda från kommande årsskifte då de ska bygga om källaren där vi hyr på Vegagatan i Bremerlyckan. Vi letar nytt på alla sätt så jag frågar dej om du vet någon lokal som kan vara lämplig för oss i Kalmar?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.