Lunginflammation

GLAD PåSK!

Nu i april är det ett år sen jag hade lunginflammation. Jisses, jag minns att jag kände mig bra ynklig. Gick och drog med den länge innan jag sökte läkare som konstaterade just Lunginflammation. Borde gjort det tidigare, men hur skulle jag veta? Kunde kanske gissat, anat. Jo, jag anade ju att det inte bara var en vanlig förkylning.

Ja sen har jag inte varit förkyld sen dess. Det är otroligt faktiskt, jag som varit förkyld flera gånger om året förut. Nu har jag hosta. Har inte sovit gott på fyra nätter och halvligger där med fullmåneljuset som lyser upp och funderar om det är dags att söka läkare igen. Vad svårt det är.

Jag har ingen feber, har inte varit särskilt förkyld, det började bara med hostan förra veckan, på tisdagsmorgonen. Sen har jag blivit så hes att jag blir rädd för att höra mig själv. Lussekatt tittar snett också. äsch, jag avvaktar.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Det är tydligen vanligare med lunginflammation idag än vad man tror. Försök bli av med hostan nu också så blir det nog en bra vår! 🙂

  2. ullisar, lite bättre idag, så det går nog åt rätt håll. Lovar söka om det vänder till sämre igen. ;-D
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.