Flyttar tillbaka

En film för länge sen som jag glömde visa.

Känns väldigt avlägset idag – men jag gillar tystnaden.

Så därför får den komma fram idag.

Minns inte om jag skrev att jag fått lämna mitt rum på jobbet för några veckor sen, för att läkarna behövde ha ett till rum att diktera i. Min nya plats blev hos en sekreterare som redan innan jag kom hade rätt trångt. Så jag kunde inte ta med mitt arbetsbord, jag fick ett mindre och det blev svårjobbat med alla papper och pärmar som jag delvis fick lägga uppepå mitt tangentbord.

Tänkte att jag behöver bara jobba fyra år till så jag får gilla läget. Men kanske min rumskamrat inte skulle stå ut med mig så länge? Hon måste ha tyst och helst stängt för att höra diktaten i hörlurarna, medan jag gärna har öppet och pratar med folk som eventuellt kommer in.

Häromdagen kallade min chef in mig och visst blev jag lite undrande och gick i huvet igenom olika tänkbara scenarier. Men han undrade bara om jag ville flytta tillbaka. Så klart jag ville! Vi satte igång idag och jag hann flytta dator, skrivare och det tekniska. Resten tar jag på torsdag, men sen har jag garderob och anslagstavla som chefen får pyssla med. Han gillar att ta borrmaskinen med till jobbet.

Uppdaterat 110420: Och jag kan jobba mer än fyra år till.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
3 comments
  1. Grattis? Till tillbakaflytten alltså.
    Påskkram från Eva Linnea

  2. Hej! Så kul att du tittade in på min blogg! Och så härliga bilder du tog på stickfestivalen! – Jo, jag gick in på din blogg och tittade. Tack för att ni drog igång detta härliga arrangemang! Det var verkligen en fantstisk upplevelse och gav en ordentlig ”kick”! Ha det gott – vi möts säkert någon mer gång i ”stickvärlden”!

  3. Tack, tack. 😉 Skönt att vara tillbaka, ordningen återställd.

    Kul att stickfestivalen var så uppskattad från alla håll o kanter.

    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.