Stickfestival idag

Så här glad var Elin när hon visade alla fina garner vi fått!

Skulle visa bilder från Stickfestivalen i Kalmar nu hade jag ju tänkt, men jag vill ta det från början.

Danslaget hade full hantverksaktivitet när vi var där.

I torsdags stickade vi hos Ias dansförening i gula länga vid Folkets Park. Elin hade fått garner från de som medverkade på festivalen och mycket var i härvor som skulle nystas. Så vi hade fullt upp och så mycket eget stickat blev inte av.

Bara förberedelse inför festivalen.

Många, många fina nystan och härvor fick vi till workshoparna.

Agneta klappar på ett mjukt, otvinnat ullgarn

@

Mumsigt för dem som äter sånt här

Min förkylning höll på att blomma ut så jag orkade inte stanna så länge, men det kändes spännande med alla garner och snack inför söndagen. Som är idag, men bilderna kommer senare. Inte idag, det måste bli tidigt i säng efter en hektisk men jättebra helg – så är du nyfiken kika in i morgon igen.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
  1. Min svärmor var på stickfestivalen och hon var väldigt imponerad. Visade lite bilder som hon tagit och jag tyckte kassen som stickades av gamla videoband var riktigt läcker. Hoppas du får en bra jobbarvecka. Kram!

  2. Förresten, glömde fråga dig om det är ok att jag lägger till dig i min blogglista?

  3. Hej Annmaja. Oj så mycket folk och fint garn liksom fina muffins! Ser att du åkte på förkylningen det är så jobbigt nu till våren så här att bli av med den. Hoppas du lyckas så du kryat på dig till idag.

  4. Hej! Oj oj, här var det stickglädje! Måste ju ”apselut” tipsa om boken ”livets aviga och räta” hihi, läser den just nu! Ville bara skicka en kram då det va ca ett år sen vi ”träffades” i fin form!
    Ha det gott och varm kram!

  5. Emsa, jag fick fundera en stund innan jag kom på vad Fin Form va. Kul att du hittade hit. Undrar om vår gemensamma blogg finns kvar där? Ska kolla om jag hittar adressen. Jag tyckte inte att det där gav mig så mycket om jag ska vara ärlig. ;-O
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.