Ur led är tiden

Diabetes typ två?

Ur led är tiden…

…och jag hinner inte med. Förra helgen var det väl inget och denna allt. Fullbokad känns det som men egentligen är jag nog bara full i skallen. Full av något onämnbart som sätter sig i näsan, som jag bara får ut om jag snyter mig. äckligt va?

Jag har alltså fått min första förkylning sen lunginflammationen för ett år sen, i april 2010. Jag frågade mig nyss hur jag kan ha varit fri från snuva så länge? Det kan bero på LCHF, honung eller att jag då fick sån stark antibiotikakur att jag hållit mig på benen.

Nej så klart så är det nog bara tur. Skönt att denna förkylning inte däckat mig, jag hostar förfärligt och jag har jobbat som vanligt och idag har jag varit på föreläsningen med Annika Dahlqvist. Inget direkt nytt under solen, men kul att träffa Yvonne och några till som jag hejade på.

Jag hoppas många av dem som var där, med diabetes typ 2, förstår hur viktigt det är att lägga om kosten – om de inte redan har gjort det?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.