Udda hobby i Karlavagnen

Tidigare ikväll ringde en tjej från Sveriges Radio på grund av en fråga och ett svar på Facebook:

Karlavagnen i Sveriges Radio P4:
Har du en annorlunda hobby? Som att krypa in i gamla gravvalv och undersöka varje skrymsle. Kanske ägnar du fritiden åt att fotografera utedass eller varför inte sy korsetter. Det finns många roliga och ovanliga hobbies, ring Lisa Tilling i Norrköping och berättta om din! 099-110 80 eller karlavagnen@sr.se!

Jag:

Att vara med i http://www.stickklubben.se/ får nog ses som en lite annorlunda hobby bland andra fritidssysselsättningar. Stickklubben (finns här på FB också) träffas varje torsdag kl 18 och stickar tre timmar tillsammans på olika offentliga platser. Det kan vara på krogen, frisören, IKEA, fiket, biblioteket, teatern, hotellet eller vad vi kommer på. Den som vill vara med hänger på och vi kan vara mellan fem-sex st och över tjugo stickande tjejer i alla åldrar från 20 till 70. Stickklubben har firat ett år nyligen och på söndag blir det en stor Stickfestival här i Kalmar.

Lisa Tilling heter hon och jag har faktiskt inte hört Karlavagnen på länge då jag läser på min läsplatta innan jag somnar. Har inte ro att sitta och läsa på dagarna. Nåväl, nu ville hon förstås att jag skulle prata i direktsändning, men jag avböjde och sa att hon fick gärna nämna hobbyn.

Hon skulle forska vidare på bloggen och FB. Så nu måste jag lyssna på Karlavagnen ända till midnatt. Kommer nog att somna ifrån. är trött och jag har drabbats av min första förkylning På ETT HELT åR! är det honung och LCHF i kombination jag ska tacka för det?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Fast jag förstår intresset, det börjar ju bli coolt att sticka igen 🙂 kul med responsen för dig. Blev det nåt inslag?

    Tjo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.