Handla på nätet och Majblomman

Nu är ju inte jag en stor vindrickare precis, men den här är väl himmelens så snygg? Bag-in-läder.

Fast den kostar. Smakar det så kostar det – 990 kr. ”Finns i lager”, bara att klicka i så har jag den här vilken dag som helst.

En vetekudde att värme nacken med? Eller lägga på magen eller ryggen. Finns också på nätet, redo att bli hemlevererad till just dej – eller mig. En svart vete-lussekatt.

Men jag har ju redan en, jag tror han värmer bättre?

Tror jag får nöja mig med en majblomma – om jag nu får tag i nån. Varför är det så svårt att hitta barn som säljer dem nu för tiden? Förra året knackade det på en liten tjej här och året innan hittade jag en som sålde uppe vid min kvartersbutik.

Men innan dess har jag fått fråga, leta och undra. Jag vill ju köpa minst två – det har jag gjort sen Jonasson och Emmadottern var små. Som om de hade nåt nöje av att jag sparar, tror nog de har glömt det dessutom. Men pengarna går ju till behövande barn…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.