Glass-säsongen kommer

Bilderna har jag lånat från ”I like Lemons”, en engelsk sida som jag inte begriper så mycket av. Om jag ändå vill sticka mig en glass till sommaren så kan jag kanske lista ut hur genom att titta på närbilderna som följer. Visst är de läckra?

Glass-säsong ja, det är lätt att det blir glas-säsong om jag inte flikar in ett bindestreck, eller skriver tre ess i rad.

Tre ess i rad är ju fel, fel, fel.

Men vad är en glas-säsong egentligen?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Wow! Om du får upp farten i glasstillverkningen har du en villig köpare av överblivna mumsbitar här!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.