Sk*tsur

Ja det är just det jag blir, skitsur, när jag får upp denna sida när jag satt mig till rätta, med kaffet efter frukosten av ägg o bacon och tänkt mig läsa min morgontidning.

Jag tvivlar varje gång jag ser texten ”Vi beklagar det inträfffade och arbetar med att publicera sidan så snart som möjligt”- ha, ha, det är lördag och jag tror inte det finns nån där som fixar det. Okej, kanske då.

Kan ju inte med att klaga igen heller eftersom jag gjort det så mycket. Till slut ringde en tjej upp mig och förklarade alla problem som de verkligen försöker att lösa och nu läser jag Barran gratis fram till maj, ca tre månader fick jag. Motsvarande 150 kr, men jag undrar hur det blir sen?

Så här ska det se ut – från gårdagens tidning.

Om inte problemen är lösta när jag ska börja betala igen kommer jag att testa östrans pdf-tidning i stället.

De har faktiskt lyckats lösa ett problem, de har skrivit ”Mera Kalmar”på den trevliga bilagan. Förut stod det ”TV-bilaga”fast det inte var det och när det verkligen var TV-bilagan kom stod det ”Bilaga”. Inte lätt med andra ord att veta vad jag skulle klicka på.

Så här ser alltså länkarna ut till Barometerns pdf-tidning. Jag tog skärmbilderna i förra veckan och vill bara visa hur det ser ut för den oinvigde.

Förresten vet du att du som prenumererar på den vanliga pappersvarianten också har rätt att logga in på pdf-tidningen? Kan vara bra om ni är flera i familjen som vill läsa tidningen samtidigt.

.
(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)
.
.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.