9 april

En speciell dag på två olika sätt idag. Det är på dagen 32 år sen jag började jobba på Barn- och ungdomskliniken här i stan. Men jag hade några konstiga utslag så jag började med att vara sjukskriven ett par veckor. Lite pinsamt tyckte jag. Lite jobbigt var det dessutom att jag kom från Stockholm och de trodde att jag skulle vara lite märkvärdig. Det var jag verkligen inte. Hmmm.

Det är också ett antal år sen, 38 närmare bestämt, som mitt första barn, Jonassonen, var beräknad att födas. Nu fanns ju inte ultraljud på den tiden och jag hade ätit p-piller och slutat med dem och blev gravid meddetsamma. De kunde därför inte räkna ut ”sista mens”som gjordes på den tiden. Låter som stenåldern ju. Och sonen klamrade sig fast fyra veckor till, till de fick dra ut honom med sugklocka.

.
(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)
.
.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.