Sex

Min blogg går snabbt mot sin sexårsdag. Det gör Lussekatt också. Jag har satt den första maj för hans del, eftersom ingen vet vilken dag han föddes. Den första maj tycker jag är en fin dag, det är vår och det är dags att demonstrera. Och Lussekatt fyller år. Det kan inte bli bättre.
När bloggen fyller sex, den 13 juni, funderar jag att ha en ny tävling, men jag vet ännu inte vad jag ska hitta på denna gång. Kanske ska jag köra med samma som förra året? Varför ändra på ett vinnande koncept?
.
Minns du? Kanske hade du inte börjat läsa min blogg då? De som kommenterade och anmälde intresse att vinna en hotellfrukost med mig i Kalmar var med i utlottningen. När det var dags att dra den lyckliga vinnaren drog jag först min dotter som för en gång skull hade kommenterat.
.
Så typiskt va. Jag lovade henne en lunch och så drog jag nästa person och då blev det Eva Linnea. En trevlig tjej som bor både i Stockholm och här i Småland. Det passade ju jättebra så vi sågs en sommarmorgon på Hotell Packhuset nere vid hamnen och satt ett par timmar och åt en härlig frukost.
.
Tänk vad bloggarna kan föra folk samman. Vi har förstås fortsatt hålla kontakt och även träffats ett par gånger efter detta.
Förra året skrev jag lappar med namn på de som deltog i lotteriet, men nu har jag hittat en slumpgenerator och tänker sätta nummer på de som vill vara med. Undrar om det går att lita på den. Verkar i alla fall att fungera.
.
Jag återkommer längre fram om sexårsdagen.
.
.
(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)
.
.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.