LCHF igen – överallt

Jahaja, då kom det in i tidningen igår, reportaget om vår naturliga och sunda kost, med färre kolhydrater och mer fett än vi nånsin vågat äta som fettskrämda. Jag tycker det blev rätt bra, det är okej.

Jag hade några böcker och tidningar med och vi pratade just om att fler och fler inser hur rätt det är att äta så att vi mår bra i stället för att äta oss sjuka med att peta i oss en massa konstlat. Fler och fler idrottsmänniskor kliver ju också ut och berättar om att detta är bäst för dem.

Skidskytten Björn Ferry har tex givit ut en bok, ”Ferry Food” med egna recept.

Tjock, 40-procentig grädde, i teet, en självklarhet för oss. Yvonne häller upp i sin egen fina kopp – som hon drejat själv. Hoppas snart hennes verkstad är igång igen. Ja du är ju sååå duktig med dina alster, Yvonne!

Ja nu finns inget lätt, light eller lätta längre i våra kylskåp. Det som lurat och triggat igång hungern och sötsuget. Nu blir vi mätta och nöjda med mer.

Men se!

även Bolaget” som är Systembolagets tidning skriver om LCHF!

Visst är det så, lagom är bäst!

Bläddra i tidningen och läs texten också.

Många bra sidor finns att läsa om LCHF och den jag följer dagligen är förstås Andreas Eenfeldts Kostdoktorn. Men jag glider ofta in på andra när jag ändå sitter här vid skärmen. Förresten kommer Annika Dahlqvist hit den 16 april och pratar ett par timmar. Funderar på om jag ska ta mig 150 kr och lyssna. Letar efter programmet för dagen, men hittar det inte. återkommer om jag gör det.

………………………………………

Hittar detta på Annikas sida;

16/4 Kalmar, Brofästet hotell. Diabetesdag. Arr Diabetesföreningen Kalmar-öland. Jag pratar 10-12, och ev en stund på em. Info ordför Thorsten Persson thpn@telia.com 0485-562554

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
  1. Hej Anna! Allt är bra med dig ser jag. Härligt.
    Kul att du tittar in hos mig, jag gör detsamma hos dig. Ska laga middag nu, mycket grädde i såsen får det bli, gott och nyttigt! Kram

  2. Oj, nu är du kändis! Jätteroligt! 🙂 Och fina bilder hade de fått till också. Finns texten att läsa på nätet?

  3. Hej Anna!
    Annika kommer prata från 10.15 – 14.45. Jag har anmält mig, min syster och min svåger. Häng på vet ja!
    Och tack för det fina berömmet av min keramik… 🙂

  4. Nämen va roligt! Och en mycket roligare anledning att hamna i tidningen än många andra – mindre roliga – jag kan tänka mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.