Vårtecken

Nu ploppar knoppar upp och jag ser stora skillnader dag från dag. Känns ganska bra tycker jag. Lite varmare, lite ljusare, lite skönare. Men än har jag inte bytt jacka, det är vintervarianten fortfarande men jag har den öppen så vårvinden kan flaxa in och svalka lite.

I morgon är det ledig dag mitt i veckan igen och jag hoppas kunna ta en hojsväng och uträtta ärenden i solskenet och riktigt insupa våren. Men det sägs att vädret kommer från väst med regn. Det har redan börjat lite i kväll. Ja ja jag får se, för litar på SMHI det gör jag ju inte.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Den här tiden på året är verkligen den värsta att bo i norr. Så där ser det i bästa fall ut i slutet på maj här uppe.
    Jag väderbloggade just lite jag med… deprimerande!

  2. Vår bästa tid är nu! Kram

  3. Tack – vilken kavalkad av vackra vårblommor.
    Verkar som våren kommit längre i Kalmar.
    Är det rabarber eller – som är på väg upp – som du fångat på bild – jättefin.

  4. Glömde det allra finaste – Lussekatt!Jättefin bild!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.