Paparazzi

Barometern lördag den 2 april 2011

Paparazzi är fotografer som smygfotograferar kändisar, särskilt i privata situationer. Nu är ju detta inte privat, men det vore kul att få detta unga söta par på rullen.

Rullen och rullen, nu kör jag ju inte med filmrullar, det är himmelens så länge sen. Men att få en liten skymt i digitalsystemkameran?

Ska se om jag kan maka mig iväg till kl 17.30 då det står ’Promenerad till Residenset’ – vad nu det kan innebära? Tidningarna har ingen korrekturläsning längre, men de borde väl vara bättre än jag är på att stava?

Nåja, orkar jag inte mig iväg så ska jag i alla fall lite senare till mina goda vänner på middag. Kan ta lite bilder där, förmodligen blir det mer intressant för er att se dem?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Detta har fullkomligt gått mig förbi att de är på resa.
    Kram Ingrid

  2. En mörbultad magsjuk mormor är just nu på väg hem till Stockholm igen. Magsjukan (den akuta!) är över men huga vilken tid det tar att komma igen efter en så´n pärs. Barnbarn är ”farligt” smittsamma.
    Tack för senast!
    Kram från Eva Linnea

  3. Fick ny se några kungligheter genom kameran? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.