Nyhet!

Nypressad fruktkorg!

2011-04-01

blogg_fruktkorgVi har pressat alla möjliga frukter här i Brämhult sedan 1948. Idag bryter vi ny mark och lanserar en nypressad fruktkorg. Varför? För att med vår nya bältpress kan vi pressa vad vi vill, när vi vill. Idag vill vi pressa fruktkorgar.

Fruktkorgar har blivit mycket populära på landets arbetsplatser de senaste åren. De förekommer också som gåvor och tävlingsvinster. Brämhults pressade variant är en hejdlös blandning av banan, apelsin, clementin, äpple, päron, kiwi, mango, vindruvor, plommon, persika och ananas.

Kan innehålla spår av rotting.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Rottingjuice, ha, ha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.