Några hundralappar

@

@

@

I söndags var jag i Parken med en väninna, Solveig på öland, och försökte lura folk att köpa saker vi själva tröttnat på. Jag sålde ett Lego, ett par spel, en resväska, en ryggsäckshandväska. Heter det så? Nä det gör det väl inte men när jag säger ryggsäck tänker jag på en sportigare typ och kallar jag det för handväska så blir det ju fel, den hänger ju på ryggen.

Sen sålde jag ett gäng LP- och EP-skivor. Tog dem med eftersom jag sparat på rätt tillfälle att kränga dem i åratal. Att rätt person ska komma och ge mig maxpris på dem. Nu blev det bara 30-40 kr st… Det går ju inte att spara på allt i evigheters evigheter. Nä, så är det ju.

Både Solveig och jag var rätt nöjda när vi ringde varann på kvällen och redogjorde våra inkomster, hon några hundringar mer än vad jag fick. Detta ska vi göra om! Eller hur?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.