Fotosöndag – Kontakt

Funderade en stund på ämnet – Kontakt. Det kan vara mycket. Kontakt med andra människor, kontakt via telefon, brev, e-post, kontakter i teknikens värld och elkontakter. Listan kan göras lång beroende på fantasin.

Först gjorde jag collaget, men när jag skulle publicera det i Fotosöndags grupp på flickr så hittade jag det inte. Trodde att jag sparat det på fel sätt så jag tog bara kontakten här över och kallade bilden för ”Har fått kontakt med… damm och katthår”.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Hej Annmaja. Ja vist kan kontakt vara mycket.
    Och så på olika vis med. Till och med med brevduvor ju samt som indianerna visst gjorde på den gamla tiden eld och rök. Kan också vara en pinne med en hissad plastkasse på i fjällen vid sjön för att bli förd över till andra sidan! Så ja kontakt är ett vitt begrepp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.