Fredagsmatin̩ Р2

För några veckor sen…

Mina fredagsmatinéer kom visst av sig lite. Jag väntar nu på att Hur många lingon finns i himlen ska gå på eftermiddagen. Den är så ny, hade premiär i fredags, så den går väl bara kvällstid ännu ett tag.

Här en trailer:


I samarbete med Filmtrailer.se

King´s Speech rekommenderas, den jag såg senast. Vet inte om den går här fortfarande. Lite dålig koll på det där med bio och så nu.

Har suttit klistrad två söndagskvällar vid teven och sett först Män som hatar kvinnor och igår Flickan som lekte med elden. Denna vecka kommer den tredje i Stieg Larssons Milleniumtrilogi, Luftslottet som sprängdes. Fast jag sett dem både på bio och teve innan tycker jag de är så bra.

Skulle vilja ha dem på DVD alla tre, jag som inte har en enda film för övrigt. Köper aldrig filmer och lånar på biblan typ en gång vartannat år. Ser filmer på teve ibland och såna som jag spelat in, men tar bort dem direkt från DVD-spelarens HD efter. Ser sällan en film fler gånger än en. Men Salander, Blomkvist och övriga har jag inte sett mig mätt på än.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jag tar med mig Milleniumfilmerna (DVD) nästa tisdag så kan du titta tills du ”spyr”.
    En bra vecka önskar Eva Linnea

  2. Tack, Eva Linnea, men jag kan inte låna dem, jag vill kanske inte se dem förrän om ett år eller så. 🙂
    Önskar dej också en bra vecka!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.