Fett bra

Detta är spektakulärt. Idag börjar en artikelserie av Elin Gunnarsson i Expressens söndagsbilaga om hur fettskräcken varit ett misstag från början till slut. Idag intervjuas bland annat jag och professor Johan Frostegård, och man lottar ut min bok.

Artikelserien är hur modig och kompromisslös som helst. Jag rekommenderar tidningen varmt och kan utlova minst lika goda överraskningar under de kommande söndagarna. Expressens artikelserie har nämligen bara börjat – liksom matrevolutionen. Grattis till alla som kommer att bli friskare, smalare och äta godare mat.

Försmak på Expressen.se

PS: Bilagan finns att köpa till och med måndag.

Mitt inlägg idag är kopierat rakt av från allmänläkare Andreas Eenfeldts sida – kostdoktorn.se – så fräck är jag. Men det visar att jag tycker han skriver så bra och jag vill bara dela med mig. Tror han bara uppskattar detta, att fler vill läsa hans sida.

Tyvärr gör denna artikelserie att jag ”måste”köpa skvallerblaskorna några söndagar framåt nu. Hoppas jag hinner få tag i den idag…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Jag köpte den idag men har inte hunnit läsa än. Första gången jag köper en söndagsbilaga, haha 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.