4 comments
  1. Jag röstar inte på Sossarna, men nog verkar den där Super Mario Juholt en smula grå? Festligt dock att Stig Malm i filmen hade honom över Ilmar Reepalu bland sina kort. Om jag inte såg fel?

    Tjo!

  2. ullisar, Super Mario Juholt kan tyckas se grå ut, men det är nog mer insidan, hans politik och humor jag uppskattar. 😉 Fast jag tycker nog han ser rätt skaplig ut. Bättre än den stållen vi har nu som leder vårt land i fördärvet. För han är både blå och ful, både ut- och invändigt. 🙁
    Anna

  3. Jag känner till för lite för att uttala mig om Juholten. Plus: Vi tycker nog inte lika samma alls i det här ärendet i vilket fall 😉

  4. Du har rätt ullisar 😉 Jag är inte direkt insatt i politiken, inte så att jag kan diskutera och argumentera, men jag vet var jag står. Och det gör nog du också så det får vara så, känns bäst tycker jag. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.