Fett bra idag

Så klart jag var skeptisk till detta innan jag hade sett vad som fanns i. Det är ju tyvärr så mycket fettskrämda människor och så mycket går ut på att vi ska äta lätt och inget fett. Men seee vad jag fann;

Jag blev så glad när jag såg vad det gällde. Riktig mat, riktigt fett, min frukost på tallriken. Naturligtvis får jag inte missa detta i min lilla kvartersbutik.

Som om det inte räckte med detta i min postlåda idag hittade jag även ett fint kuvert med vita moln på den blå himlen. Det kom från Smartson. Jag har anmält mig hos dem för att testa olika saker, allt ifrån dyr teknisk utrustning till…

…mindre dyrbara produkter – som idag då en varucheck kom;

Tjugofem riksdaler att handla Bea för!

Det finns bearnaise med olika smaker och jag tror jag kommer att testa den med chilismak. Fett bra tur idag!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Hej !
  Jag kan rekommendera den med chilismak. Mycket god till grillat kött och klyftpotatis.
  Så ser jag att jag hade samma erbjudande från Ica Supermarket i min brevlåda. Undrar om vi är grannar månne? 🙂
  Blir du nyfiken på mig så hittar du mig om du letar dig fram dit länken visar!
  Är där på lördag mellan kl. 10-13.
  Ha en bra dag!
  Hälsningar
  Vivianne

 2. Tack Vivianne för tipset. Det är också den jag känner mig mest nyfiken på om jag inte vill ha den naturella. Jag har skickat dej ett mejl. Ja kanske känner vi varann rent av? 😉 Har tyvärr inte möjlighet att cykla ut till norra förorten i helgen.
  Anmaja/Anna

 3. Haha! Roliga dom varit på ditt ICA 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.