Fotosöndag – Förnuft

Vispgrädde – 40-procentig – nyss vispad.

Denna söndag var temat ”Förnuft”i Fotsöndag. När jag fick det i veckan tänkte jag att det inte går att hitta något att avbilda som är förnuft. Men så var jag in och kikade lite på de andras bilder och Avdankad hade en bild på ett glas vin och då slog det mig som en blixt från klar himmel. Något fett! Hade just vispat grädde så jag dök helt enkelt ner i bunken med kameran och knäppte.

är 40-procentig grädde förnuftigt? Självklart. Det behöver jag väl inte ens kommentera?

Fler bilder på förnuft här.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Bra tolkning av förnuft tycker jag. 🙂

    Sv: Haha, nej och då hade butiken gjort en rejäl förlust på affären tror jag. För de får väl betala en avgift för varje transaktion har jag för mig?
    Jag använder inte heller kontanter annat än i undantagsfall. Enda gången det är besvärligt är när jag ska åka buss, de är stenålders och tar inte kort här, och så har jag förstås aldrig några kontanter på mig utan måste knata iväg till en bankomat först. Men även bussbolagen kommer väl ikapp sin tid så småningom. 🙂

  2. Om inte förnuftigt, så gott! Jag har inget emot att använd helgrädde, det blir mumsigare så.
    Och så gillar jag dina ringlade ljusstakar skarpt! Så himmelens läckra! Genuina.
    Hulda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.