Rörigt

Barn- och ungdomsklinikens entré

Svettigt värre på jobbet…

Vi flyttar och bygger om, lite rörigt men det funkar. Högt ljud med borrar och rivning av väggar. Bara att slå dövörat till eller sätta in öronproppar. Funderar på såna där färgglada öronkåpor, det finns väl såna med musik i?

En kille, ung, säkert snygg under hjälmen – luktar svett. Det stinker, vad tycker arbetskamraterna? Vi fräscha kvinnor tycker ursch och ve och fasa när han sveper förbi oss.

Tror män att tjejer tycker de är riktiga karlar när de doftar naturligt… SVETT!!?? Svettas gärna och mycket – men rena kläder i kombination med svett luktar aldrig illa. Eller?

Många träffar sin partner på sin arbetsplats, nu har jag alla chanser. Så många byggjobbare, alla manliga. Måste börja spana på dem, kanske drömprinsen just nu klampar omkring i byggoverall och jag missar honom? Här får jag skärpa till mig.

Men vad ska jag ha en man till? Jag tror jag klarar mig bra utan. Hur ska jag hinna med en sån? Jag har ju så mycket annat kul att styra med och när jag inte gör det så måste jag strecha och vila. Och sova sju timmar per natt.

Ja så får det bli och jag fick till ett blogginlägg innan midnatt fast jag inte kommit in på bloggen på hela kvällen. Godnatt med er!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Jo, det kan det faktiskt göra. Jag har ju haft problem med svettningar, och bland det jobbigaste var just det att inom en kvart efter att jag tagit på mig en helt ren tröja, och jag var nyduschad, så stank det hur vidrigt som helst. Värst förstås med mig och tröjan tillsammans, men även jag utan tröjan, och tröjan utan mig. Inget kul problem.

    Hoppas att ni får fint på jobbet efter allt stök iaf. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.