6 mars – Ebbadagen

Påsken förra året – lägg märke till snön…

Tänkte köpa påskris med orange fjädrar i uppe i min kvartersbutik idag. Men de kostade 29 kr knippan och det var typ två kvistar och fem fjädrar. Hade behövt köpa tre knippen om det skulle ha sett ut något för världen.

Ja nu tål jag ju inte fjädrar, men sen Lussekatt kom till mig för snart sex år sen har jag ändå köpt hem, eller fixat med fjädrar i ris själv och så har jag satt fast dem vid hans bord på balkongen. Så jag sluppit ha dem inne under näsan, atjooo.

Jag köpte tulpaner i stället, ifall jag inte får några blommor av nån annan idag. Då känns det bra att jag fick av mig själv ändå.

Grattis på mig!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Grattis på födelsedagen! 🙂 Hoppas att du får en fin dag.

  2. Tulpaner är ju så underbara. Ett stort grattis kommer här från mig. Ha en trevlig kväll!

  3. GRATTIS på din dag! Här kommer ett stort fång tulpaner genom cyberspace från mig.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.