Tilldelad

Jag har fått denna lilla söta award från Nattyxne

Jag tackar stort; TACK!

Tanken är att jag ska ge den till fem bloggare, jag funderar på vilka? Enligt reglerna fem bloggar jag tycker extra mycket om, och ingen av bloggarna får ha mer än hundra följare. Mycket bra initiativ tycker jag, för att lyfta fram alla mysiga småbloggar som det kan vara svårt att hitta till.

Men jag har ju inte riktig pejl på era följare, än mindre hur många ni har. Så jag gör som jag brukar, jag ger den till dej och dej och dej – ja just du! Du som känner dej träffad…

Till exempel;

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Tack för att du har med mig på listan. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.