Tankar om ditt och datt

Det drar sig mot påsk, nåja, tiden går ju fort i alla fall och jag tror att Lussekatt gärna vill ha ett påskägg. Visst är det fint, men jag tror det tar för stor plats. Men om jag röjer undan något annat kanske jag får in det? Men det kostar nog för mycket…

Ett hem med katt måste vara ett riktigt hem då? Så tror jag det är. Fast här börjar bli obeboeligt, jag får göra en insats till helgen då jag ska fira stort. Fyller år på söndag, så ojämnt att det bara är delbart med ett och sextioett.

Varför tycker jag att 61 känns mer än 60? Ja det är ju ett år mer, men det känns så himmelens mycket mer. Känns som om det bara går utför nu. Fyra år kvar att jobba om jag inte får och vill jobba längre.

Idag kändes det som om jag inte alls ville jobba så länge till. Jag blev nämligen uppsagt från mitt rum. Bara så där, plötsligt. Nej inte så plötsligt, jag har haft det på känn då vi håller på att bygga om och alla flyttar omkring och ingen sitter kvar. Så varför skulle jag?

Snyggare utsikt än här – blir det i mitt nya rum…

Har trivts där mitt i smeten, på biblan, med dörrar ut till bägge korridorerna, men nu ska jag dela rum med en sekreterare och får fönster ut ut. Kan se dagsljus på ett annat sätt, så det blir väl bra det också. Bara att vänja mig och det har jag redan gjort.

Jag är ju inte helt omöjlig även om jag försöker.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jaaa, nog behöver din kisse ett så läckert ägg att sova i. Du får göra lite omdisponeringar i det ekonomiska, hihi…
    Ett hem utan hund är bara ett hus, tycker jag, hihi… Katter är helt ok, men jag är en urbota hundmänniska.
    Hulda

  2. Hmmmm om man inte riktigt tål katter då? Jo men då går det lika bra med en Carlsson 🙂 då blir det så pass hemtrevligt…

    Oj har du skottkärran med dig på jobbet? :)♦

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.