Värmande

Stickklubben har varit i farten igen. Ja som vanligt träffas vi ju varje torsdag och stickar på olika ställen. Igår var vi hos Atrio, en arkitektbyrå här i stan.

Och där hittade jag en sån vacker kakelugn, ja det fanns flera. I bildraden har en liten blå smugit sig in mellan bilderna på den guldigt gulorange. Så vackert!

Tänk om jag hade en kakelugn. Jag har faktiskt haft en för några år sen, när jag bodde några kvarter bort. Det var helt underbart att elda i den om kalla kvällar. Det brann så det dånade och värmde i flera timmar.

Nu sitter jag med tjocksockar, flanellbrallor, handledsvärmare och en sjal runt axlarna. Ändå är det inte särskilt kallt här. Jag håller INTE på att bli sjuk. Nähädå. 

.

(¯ `° •. ¸ ♥ Anmaja ♥ ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Å, det var en kakelugn! Vad jag älskar sådana!
    Det fanns en i mitt liv som jag omfamnade men nu är det över. Han blev såld. Men jag känner ännu värmen.

  2. Den var jävligt fin!

  3. OJ så tjusiga kakelugnar. Jag älskar såna och kaminer och öppna spisar och ja, alla sorters eldstäder egentligen. Tänk att få börja morgonen med att göra upp en liten sprakande brasa att värma fötterna vid, det vore nåt det…

  4. Jag håller med er alla och kommer strax och besöker era bloggar. 😉
    Anna-Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.