Smartson

Nu söker jag att få testa Rydbergs Bearnaisesås – det kan bli gott. Jag äter bea i perioder från flera gånger i veckan till några gånger var fjortonde dag. Efter att jag numera vet att fett inte är farligt äter jag hellre det och blir mätt än petar i mig en massa kolhydrater.

1500 testpiloter sökes och jag tycker att jag borde få bli en av dem. De ska plocka ut 400 som bloggar och då skulle jag publicera deras lilla film och skriva och länka tillbak till dem. Det är det jag just håller på med.

Och sen sätter jag mig och håller tummarna. Det kan jag ju inte göra medan jag skriver.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.