Testpilot

Jag har anmält mig som testpilot hos Smartson.

Har haft turen att få testa olika produkter vid ett par tidigare tillfällen och denna gång hoppas jag få testa Arla Köket créme fraiche gourmet!

Créme fraiche är något jag använder, kanske inte dagligen, men någon gång i veckan och det finns alltid hemma i någon form. Oftast naturell och helfet, men även smaksatt med olika ingredienser.

Mumms! Ja jag säger bara det. Kolla själv vetja.

Men du, det ska vara fett.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jag var medlem i/på Smartson för jättelänge sen men jag kan inte minnas att jag någonsin blev inbjuden att få vara med på några testkampanjer. Eller jo förresten, en grej, men den var inge bra och det kändes görkymigt att ge ett negativt omdöme. Önskar dig mer lycka! Det är ju en himla rolig grej, och smart (för företagen)!

  2. ullisar, jag har varit med ett par år och har bara testat några grejer, bla att hyra film på nätet och några grejer jag skulle smaka. Att hyra filmen funkade inte och det skrev jag förstås och det jag smakade var inte gott och jag var ju ärlig där också… 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.