Intressant kompott

Det där ser ut som en mycket intressant blandad kompott! Hade gärna betalal 295 spänn för att lyssna, kanske våga ställa frågor. En viktväktare som räknar färgpluttar, en dietist med tallriksmodellen och så en läkare med sunda tankar och åsikter.

Text och bilder hämtade hos Kostdoktorn och Inspireras

Mat-Smart eller vilse i dietdjungeln?

Tänka fett, räkna points eller välja tallriksmodellen?

Vad ska vi tro på i en förvirrande djungel av kostråd och dieter?

Vi har bjudit in företrädare för tre aktuella mat-skolor till ett högaktuellt seminarium.

Kom och lyssna på föreläsningar av och en frågestund med:

.

Andreas Eenfeldt: Läkare och specialist i allmänmedicin. Förespråkar LCHF och driver Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se Författare till boken Matrevolutionen – ät dig frisk med riktig mat (Bonnier Fakta jan 2011)

Karin Nileskog: Kost och utbildningsansvarig på ViktVäktarna. Har 17 års erfarenhet av kostrådgivning enligt ViktVäktarnas program och har själv erfarenhet av att vara överviktig. Arbetar med vidareutveckling av kostprogram, kokböcker och guider samt ny- och vidareutbildning av ViktVäktarnas konsulenter.

Marina Sjöberg: Legitimerad dietist och utbildad idrottspedagog. Har tidigare arbetat på bl.a. Karolinska Sjukhuset i Solna och driver sedan 9 år tillbaka eget företag. Jobbar framförallt med elitidrott. är bl.a. dietist åt friidrottslandslaget, FBK och Leksandsbröd. är certifierad Idrottsnutritionsrådgivare genom RF.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Jag äter allt, men just nu är det (väldigt) lite av allt. Ska ha en riktig hälsomånad i mars, så jag håller igen (med allt). Veckan efter påsk ska min kusin & jag ha en ”raw food”/(råkost)-vecka. Kul att prova på. Som att fasta säger en del. Det finns mycket att välja på om man vill. Det gäller att våga testa och se vad som passar en bäst.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.