Bilträning

Går det att bilträna en katt och om – hur gör jag?

Lussekatt jamar väldigt sällan, enbart nån enstaka gång här hemma, inom våra fyra väggar. Meeen när vi åker bil, väldigt sällan i och för sig, så jaaamar han och det är sååå elääändigt.

Jag har testat att lägga över buren så han inget ser och att bara ha honom i buren som den är så han ser världen fladdra förbi. Jag har haft honom i famnen – ja bara om jag varit passagerare och jag har pratat heeela tiden så han hört mig och jag har varit knäpptyst.

Ska jag bara slå dövörat till, stanna då och då och sen köra på igen? Hur länge kan han hålla på att yla innan han tar skada? Tar han skada över huvudtaget? Ja jaaag lider i alla fall!

Hur gör du med din katt på resa?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

2 comments
  1. En av Veras katter var sådan. Han blev helt desperat i sin bur. Vad ska jag säga mer? Det gick aldrig över…föga uppmuntrande.

  2. Våra är jättesnälla som tur är, trots att det är trångt då de delar bur. Men så åker de ganska ofta också mellan hemma och mina föräldrar och det är ju inga längre resor – tar en kvart. Kanske kan det hjälpa om Lussekatten får åka ofta, men korta bitar, och så få nåt riktigt gott efteråt? Positiva affirmationer tänker jag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.