Alla hjärtans dag


~~~ * Alla hjärtans dag * ~~~

Det låter fint.

Skicka kort till någon jag håller kär eller bara tycker mycket om. Men också tänka på alla sjuka hjärtan, alla hjärtebarn och Hjärtebarnsfonden. Skänka en slant regelbundet eller bara idag. Alla bidrag är guld värda för hjärtforskningen.

När du ändå är igång så gå in på Donationsrådet och skriv på att du donerar dina organ när du är död. För vad ska du ha dem till då – när du kanske kan bota och rädda flera människor till ett fortsatt bra liv? För visst vill du själv få ett organ från någon annan om det kunde rädda livet dej – om det var du som var sjuk?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hjärtans hjärtliga kramar från Eva Linnea

  2. Hoppas du haft en fin ”Alla Hjärtans Dag” med dans och stickklubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.