Fotosöndag – Självbild

Fotorsöndags tema är Självbild denna vecka. Satt och funderade på vad jag skulle slå till med idag. Kom inte på något bättre än att ta några närbilder på mig själv.

Ofta är det så, jag kommer på på söndagen att javisst ja, det är idag jag ska ladda upp två foton till gruppen på flickr. Vi får temat några dagar innan, mitt i veckan och på söndagen ska bilderna publiceras. Det känns alltid som så långt fram att jag lägger det lite åt sidan och ofta blir det till att leta motiv under en positiv stress när söndagen kommer.

De flesta bilder brukar jag hitta motiv till här hemma, så även idag, mitt eget fejs. Kunde inte bara lämna dem som de var utan att låta dem passera PhotoShop och där blev mina båda bidrag röda – som om någon skulle bli förvånad?

Just som jag skulle klicka in dem i gruppen, läste jag att från idag testar de att vi bara får lämna in en bild då gruppen har blivit så stor och många foton blir det.

Vilket skulle jag välja? Ja det fick bli det som är här över och det andra, det i förra blogginlägget visas inte i Fotosöndags grupp på flickr, men på min sida där. Och här.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.