Tre år – lchf

Som ljudbok!

Den 17 januari var det tre år sen jag började med LCHF och det godkändes som kost till bla diabetestvåpatienter. Jag hörde det på nyheterna på kvällen, men jag hade redan före jul bestämt att just denna dag börja bli snällare mot min kropp.

Minska på kolhydrater, öka på fettet och ta bart alla dessa lättprodukter som jag har trott varit bra. Låtit mig luras tro att jag skulle må bra och gå ner i vikt. Men så var det ju inte.

Från januari 2008 till sommaren gick jag ner tio kg och sen fyra till innan året gick över i 2009. Sen har jag pendlat lite upp, lite ner, ca fyra kilo tror jag, jag väger mig ytterst sällan. Nu är jag åter 14 kilo minus sen starten. Och jag hoppas på en fortsättning. Känns det bra? Självklart. *L*

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jag kom ihåg att du hade börjat med Lchf
    jag ser att det har gått bra för dig.
    Får se om det går lika bra för mig.
    Kram Ingrid

  2. Lycka till Ingrid, har du börjat nyligen?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.