Upp-piggande

Tryck på knappen!

Jag har bett Lussekatt massera min rygg,

men han trampar bara på bröst och hals.

Behöver något upp-piggande, mår urtjyvis…

Trösta mig med en kommentar. 😉

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
 1. Hallå där! Vad har du råkat ut för? Var det ”bara” maten på restaurangen?
  Bilden med katterna finns på en av bokningslistorna för massage ute på ett av företagen jag är på. Den är kul. Skicka Lussebullen på kurs! Nå´t kan han väl ”betala tillbaka” till sin matte, tycker Eva Linnea

 2. Heeeeeej vännen Här får du krya-på-dig-kram-och-hälsnings-massage från norr och mig
  Kram fr emM

 3. Vilken kul hemsida Jag vet inte hur jag hamnade här men jag är glad att jag gjorde det. Om du hade bott i Värnamo och det var runt pensionen (då är jag där en vecka) hade jag kunnat ge dej healing. På både rygg och mage. Är du inte med i seniorkontakten?

  Krya på dej!

 4. Eva Linnea, nä tror inte det var maten, jag åt nästan inget. Ja jag tror jag får skicka honom på en kurs. 😉

  emM, Tack! 😉

  Rospigan/Laila, vi är ju vänner på fejjan! Kul du är glad att du hittade hit. Lite healing kanske skulle testas. I Värnamo har jag släktingar, mamma var därifrån. SK slutade jag på för ett par år sen. 😉

  Anna

 5. Härlig länk Anna! Satt faktiskt och njöt i två minuter.
  Mina katter är förresten dåliga på massage de också. De behöver skickas på kurs!
  /Emmi Li

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.