Kärnkraftsolycka

Mina första par sockar är klara.

Ett helt par – två stycken!

Dubbelt så bra som mina första här

En god lunch… håller mig mätt länge.

Kärnkraftsolycka i Oskarshamn, bara några mil härifrån…

…ja det är bara en övning – tänkt att vara en jättestor övning dessutom och jag var först på informationsplatsen. För jag var ju ledig och nyfiken och dessutom med bil så jag tog mig dit kl 13 prick. Såg i tidningen att de sökte folk till Giraffens parkering. Jag var där straxt innan, men såg inte en levande själv som kunde vara inblandad så jag gick en lite sväng och återkom, då fanns där en personbil med en tjej och en kille från brandförsvaret.

Lokala blaskan kom också – och nu blir jag väl med i tidningen igen. För de ville följa mig när jag fick instruktioner att ta mig till Jenny Nyströmskolan och där säga att jag bor i Oskarshamn och vill hem till katten. Ha, ha, ha ja när jag kom dit, med Barran i släptåg så kunde de bara upplysa om att de visste ungefär vad som hänt och att jag inte fick åka hem. Var så god och sitt ner och vänta, sa de.

Då åkte jag tillbaka med Barran till ’min’ bil och åkte hem till katten…

Ska bli intressant att läsa om hur lyckat detta blev och om det kom fler folk senare.

..

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.