Sista-januari-tankar

Vinprovning – tre olika sorters rött.

Och mat – gott som sjutton!

Proppmätt.

Och lite frukt efter – mätt och nöjd.
(Jag hoppade cheeskakan…)

Som jag skrev häromdagen var vi alla tretton på vinprovningen i lördags och det var jättekul, men tyvärr hinner inte alla prata med alla och jag sprang hals över huvud iväg kl 22 för att hinna med en buss. Kände att den gamla kroppen inte skulle orka en timma till, till nästa buss skulle gå.

Det tar bara en kvart att åka från ena änden till andra i min lilla storstad Kalmar. Alldeles utmärkt. Mycket buss har det blivit sen november då första snön kom och har legat kvar, plus spätts på ett otal gånger. Det är lite drygt två månader.

I morgon är det redan februari och nu kom jag ihåg att det är min ”skiljsmässodag” – det är idag 30 år sen som jag skilde mig från den man jag var gift med och som är mina barns far. Mycket vatten har flutit under broarna sen dess förstås. Livet, eller vattnet, står ju knappast stilla.

Kom just hem från min danskurs och där är vi inte stilla många minuter, nej där skuttar vi omkring i både vals, chacha och annat. Lärde oss en ny lätt och lagom svår dans idag som heter Blue Nigt Cha, lugn och fin.

..

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.