Tråkigt

Lite tråkigt att publicera samma bild som jag gjort en gång förut, fast jag tror det är så länge sen så de flesta har nog glömt den. Orkar inte leta upp något annat och orkar heller inte skriva. Har någon slags kräksjuka som kastade sej över mig när jag kom från jobbet. Så jag lägger mig på soffan igen. Harebra! Det ska jag också när den här sk*ten gått över.

..

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

7 comments
 1. Krya på dig!
  Vi hörs om veckan jag är i Småland (vecka 9, 27/2 – 5/3). IKEA-besök i Kalmar står på ”Att göra”-listan.
  Kram från Eva Linnea

 2. Hua, krya på dig!

 3. Nejnejnej!! Inte kräksjuka? KRYAS GENAST!!

  Tycker otroligt synd om… blä 🙁

 4. Tack, idag har jag kryat på mig, är bara trött, men vem är inte det.
  Ja vi hörs om vecka nio!
  Anmaja

 5. Nej! Stackare! Krya på dig. Vila . Kram

 6. Ja inte hade jag sett den förut och det hade varit väldigt synd om jag aldrig fått se den… för den är jättevacker. Blir lite nyfiken på hur du tillverkt den och vad du har i ”skrynklingarna” 🙂 Hoppas kräket snart är slut 🙂

 7. Ja tack, jag har redan kryat på mig, det varade bara några timmar och lördagen var jag som vanligt igen. Ingen vinterkräk denna gång.

  marlene – roligt att du frågar. Skålen är tummad från en liten klump som blev över, den är slät och blank på insidan och utsidan har jag bara låtit formas lite rundad och sprickorna uppstår i den behandlingen. Sen har jag doppat hela i glasyr (efter skröj) och torkat av utsidan så att glasyren fastnat i sprickorna.

  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.