Västerbottensost

Har vunnit igen – biobiljetter från Västerbottensost…

…bara för att jag skrev om hur en bra nyårskväll firas i mitt tycke. Ha, ha, vad jag skrev, det har jag glömt, men på deras sida på fejsboken skrev jag;

Alltid kul med tävlingar, men hade varit kul att veta vilka som vann i recepttävlingen tidigare i höstas innan en ny drar igång? Biobiljetter är ofta till ’besvär’ då i alla fall jag alltid beställer biobiljetterna via webben. Men så klart att jag gärna vinner. ;-D Och en ost hade suttit fint! :-))

Det var i höstas, eller redan under sensommaren som jag hittade en recepttävling på Västerbottensosts sida. Jag skickade in ett LCHF-recept på en paj jag gjort några gånger efter eget utprovat huve. Tävlingen skulle vara klar i början av december, sen i mitten av december och sen vet jag inte vad de sagt. Och jag väntar fortfarande.

Jag kan ju alltid gå på bio medan jag väntar.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. GRATTIS till biobiljetterna, så länge.
    Kram Eva Linnea
    PS Sitter och vänta att räknaren ska slå om till 20000. DS

  2. Tjugotusen, inte dåligt. Är det unika besök, ja det måste det väl vara, annars går det ju att klicka in många gånger i rad… Jag är bara uppe i 10472, kan bero på att jag inte så ofta skriver på nya bloggar och därför inte sprider min egen adress så ofta. Eller jag vet inte.
    Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.