Hälsapanelen – januari

I lördags var det dags för årets första Hälsapanel och då hade de lyckats sätta in mitt foto som jag ville ha och inte det som togs på det blåsiga Stortorget i våras och som de envisats med att ha på de tre förra panelerna. Jag såg helt enkelt inte klok ut på det.

Jaha så här tyckte jag till denna gång på frågorna som ställdes. Har fått några kommentarer om dem – kanske får jag en av bloggläsarna också?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Tjena snygging (på nya fotot)! Har läst i fatt lite nu eftersom min vecka har varit ganska späckad.
    En stor helgkram från Eva Linnea

  2. Ha ha ha! 😉 Snygg va…
    Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.