Tomtarna som reste iväg

Minns du? Mina tomtar från september?

~~~~ Här! ~~~

Det var någon som såg dem,

ville ha dem

och jag skickade dem från ost till väst,

tvärs över landet.

Och jag bad om bilder

och fick dem!

De ser små ut

när de rest långt ut i världen

tvärs över landet…

TACK för bilderna, bättre ett sent tack än aldrig.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

6 comments
 1. Men titta, det é ju mina små tomtar! Dom kom från Öst till Väst så fint inpackade i en kartong. De packades upp med kärlek och har prytt min lilla altan vid ytterdörren hela vintern. Om en stund skall de få komma in i värmen och vila sig 🙂

 2. Du säljer dem alltså..himmel så trevligt..en brungrå vore något för Tant Brun 🙂

 3. Javisst är det dina numer. Roligt att jag fick bilderna, jag har bara glömt att visa dem här.

  Jag säljer det mesta jag gör, men nu tror jag tomtarna är slut för denna gång. Du får gärna återkomma när det dyker upp nya i min blogg.

  Anmaja

 4. Hej!
  Ska se om jag kan hitta någon bild på mina tomtar som ju kom lite mer norrut räknat från Kalmar. De fick vara i köket ända från november till nu. Har gått i idé nu i julkartongen på vinden och vaknar väl upp lagom till nästa jul. Har blivit mycket beundrade, så jag tar gärna fler.
  kram
  Annika

 5. Annika, det vore jättekul om du fångat tomtarna på bild så kan jag visa dem här också!
  Anna

 6. Vilka snyggingar! Skicka några norrut också. Vi behöver mer tomtar …. på loftet. Nä, jag kan ta med mig/köpa några nästa gång jag är i Kalmar. Har de somnat för sin skönhetsömn under vår/sommar/höst kanske?
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.