Fotosöndag – Vemod

Bild nr ett

”När den sista amaryllisen vissnat

då är det verkligen slut på helgerna…”

Bild nr två

”Moster Margaretas ring på mammas vävda duk.

De finns inte i livet längre men saker och minnen lever vidare…”

När Fotosöndag dyker upp på onsdagarna försöker jag att hänga på. Oftast kommer jag ihåg det först på söndagen, i elfte timmen och det blir en utmaning att hitta två bilder till veckans tema. Denna vecka är det alltaå ”Vemod”och de två översta bilderna är veckans bidrag från mig och publicerade på flickr.

En bild på vemod?

Nu är de slut för denna gång, amaryllisarna, och jag funderar på om jag ska spara lökarna till nästa år… Ställer jag bara ner krukorna svalt och mörkt i källaren? Tar upp dem nån gång i november, eller är det för sent? Behöver de inget vatten, ingen värme och kärlek på så lång tid? är det inte vemodigt så säg…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.