Horoskop

Tror du på horoskop? Såna som står i veckotidningarna alltså. Som det här över som jag fotade ur en veckotidning idag och det är vad jag har att se fram mot i en månad från idag.

Kommer nu att vänta med spänning på det plötsliga samtalet. Och fest på min arbetsplats? Vi hade tioårsjubileum förra året, men faktisk redan nästa vecka ska jag på ”Julårsfest”med jobbet. Inte jobbet, men med, det kanske är det som menas?

Just nu känner jag mig väldigt fattig efter helgerna, men det börjar trilla in slantar i slutet av månaden, precis som det alltid gör. Undrar vad pengarna ska räcka till? Något utöver det vanliga?

Högre inkomst – knappast. Om jag inte hittar ett svartjobb förstås. Har du något tips?

Låta bli att spela, ja jag spelar då knappast för mycket som det är nu och mer lär det inte bli. Men vad ska jag göra med LYCKOTALEN? Om jag inte bör spela, så vad har jag för användning av 3, 9, 20, 22, 23, 25 och 47? Inget är direkt något favvisnummer heller, men vem vet, jag har en månad på mig att fundera och ta emot tips.

Förresten, jag kanske har läst fel horoskop, jag kanske inte är FISK längre? Jag läste den här bloggen och började fundera…

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5912226
    Ja jag är tydligen kräfta nu. 😉 Men ballast hade ju varit att bli ormbärare liksom…

  2. Det är kul med horoskop. Säger de något bra, så kan man ju hoppas på det. Säger beskrivningen av Vågen att jag är vacker, intelligent och charmig, så nog sjutton tror jag på det!! 🙂

    Och apropå att man ”nyss upptäckt” att stjärnorna flyttat på sig eller vridit sig så att zodiaken inte stämmer – äh, det är väl inget nytt, det har jag vetat i många många år. Och jag tänker fortsätta vara våg.

  3. Så spännande..du jag har liiite svårt att tro på sådant..men en kul grej är det ju…

    Jag förvånas alltid över folk som har både tre fyra och fler postkodlotter..hur har man råd med så många varje månad år efter år..dom allra flesta vinner ju nada..jo.. visst..pengarna går till en god sak..men ibland behöver man ju sina slantar själv oxå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.