*Spanjorskan*

Det kom ett bulligt grönt bubbelkuvert i lådan häromdagen. Nyfiket slängde jag mig in, slet av kläderan, rusade in på toa – varför är jag så kissnödig när jag kommer hem från jobbet – och rev upp det gröna för att se vad jag fått och från vem.

*Spanska Solveig* hade skickat mig en jättesöt liten vit handduk med en avbild av sig själv på. *L* Så söt hon är! Vi skulle ha träffats vid ett par tillfällen nu i vinter när hon varit i kalla nord, men av olika anledningar blev det inte.

Den lilla söta handduken ska jag ha som gästhandduk tillsammans med ett par andra vita som jag fick i julklapp. Det kommer att bli jättefint.

TACK Solveig, vi ses nästa gång när marken är grön och maskrosorna lyser gula. KRAM till dej!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.