Jul-GARNS-plundringen

Den här tjejen startade stickklubben i mars förra året. Det tycker jag var ett himla bra initiativ. Att ha stickjunta hemma hos varandra skulle säkert vara jättetrevligt, precis som vi träffas i vinlotteriet hemma hos varandra varje månad.

Men…

…själva grejen är att sticka på olika offentliga platser varje torsdag, att komma och gå som jag vill, inga krav, att det kommer fram lite folk och snackar. Fast många går bara förbi och ser misstänksamma ut, som när vi stickade på det nedlagda fiketGiraffen före jul. Men det är deras problem, om det nu är ett problem.

Själv tycker jag det är jättekul!

I torsdags var vi alltså samlade igen och denna gång blev det lite mat, stickning och trevligt umgänge gos Helen & Jörgen. Det var ju också tjugondagknut så vi hade den omtalade julgarnsplundringen. Var och en hade köpt garn för ca 60 kr, virat in det och så hade vi paketutdelning. Barnsligt jätteroligt! Jag gillar det verkligen, precis som paketleken.

Det är alltid svårt att veta om det just jag köpt uppskattas, men det går ju alltid att byta. Jag tror även det går utan kvitto. Jag var inne hos Ullcentrum och blev helt betagen i ett rött litet nystan av Alpacka som kostade 50 kr. För att nå upp till den summa vi sagt kompletterade jag även med ett litet ullgarnsnystan, passande att göra garntomtar av.

Själv fick jag ett par nystan av ett jätteskönt garn som jag ska sticka en halsduk av tror jag. Det var invirat i en liten kasse från Gudrun sjöden, men jag vet inte om det går att köpa garn där. Den matchade i alla fall garnet fint.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

1 comment
  1. Ni verkar ha så himla kul i er stick-klubb! Jag blir riktigt avis. Gudrun Sjödén säljer inte garner, men en massa annat fint. Jag har rätt mycket kläder därifrån. Och kassar. Man får en tygkasse isf de där hemska plastsakerna man får i alla andra butiker. Bra grej.
    /Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.